12 Aralık 2008 Cuma

Prof. Dr. Erkan Topuz’dan Uyarılar

Prof. Dr. Erkan Topuz, kadınların paralar döktüğü cilt bakım ürünlerinin gerçeklerini anlattı. Erkan Topuz’un temizlik ürünleriyle ilgili uyarılarını ve pamuklu giysilerle ilgili gerçekleri bu yazının devamında bulabilirsiniz. Mutlaka bakmalısınız!
Kanal D’deki Dobra Dobra programına konuk olan İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz’un kanserle ilgili uyarıları ekran başındakiler tarafından da ilgiyle izleniyor. Özellikle kadınların kullandıkları bir takım ürünlere de değinen Erkan Topuz’un çarpıcı açıklamaları herkesi şaşırttı.
İşte Prof. Dr. Erkan Topuz’un kullandığımız şampuanlardan cilt bakım ürünlerine kadar bir çok temizlik ve bakım maddesiyle ilgili çok önemli açıklamaları:
“-Dikkat ederseniz etrafımızda devamlı olarak kaşınan insanlar çok fazla. Bunun sebebi, doğrudan doğruya kullandığımız deterjanlardır. Bu deterjanların içindeki katkı maddeleri hem kanserojendir hem de alerjiktir.
-Biz hastalarımıza saf sabun karışımı deterjanları kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Türkiye’de var.
-Aldığınız bütün beyaz giysiler tehlike içeriyor. Pamuk yetiştirilirken içine inorganik maddeler atılır. Zaten pamuk çıktığı zaman hafif kanserojendir. Bir de bunu beyazlatmak için kanserojen madde kullanırlar. Bunları mutlaka çok iyi yıkayınız, yıkamadan giymeyiniz.
-Kadınların kremlerinin içinde PP vitamini dediğimiz bephantol dediğimiz bir madde var. 300 bin liraya da 500 bin liraya da aldığınız o kremler 10 bin liraya aldığınız maddenin içine katılımından ibarettir. Ama bu diğer katılımlı maddelerin içine kattığınız zaman cilt gerginliği veya diğer hususlarda, cilt kanserinehazırlık yaparsınız. Şampuanlar, parlatıcılar ve diğerleri de aynı şekilde.
-Bütün kremlerin anası, en ucuzu olan yani PP vitamini olanıdır. Biz kanserli hastalarda da kullanırız. Ciltleri kurur, nemlendiririz. Cilt kanserine karşı birebirdir. Güneşe çıktığınız zaman onu sürebilirsiniz. Bephantol solisyonu.
-Zeytinyağlı sabun veya zeytinyağlı şampuanlar kullanmanız kanserojen etkisini önler.
-Genellikle belli sürelerde E vitamini alınmalı. Zaten bunların içine E vitamini katılıyor. Eğer evde bir krem kullanıyorsanız içine E vitamini katınız. Ağızdan E vitamini ve selenyum alınız. Cildi korur.
-Devedikeni sütü cildi korur, bromalein ananasın özüdür, cildi güzelleştirir. Issırgandan elde edilen maddeler veya ağızdan alınacak ıssırgan yaprakları cildi güzelleştirir.
Prof.Dr.Erkan Topuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder